Blizanci: Sedmični horoskop za period od 01.01. do 07.01.2018.

0

Posao. Vi biste htjeli da “udarnički” započnete sa poslom u novoj godini pa ćete se baciti na sto stvari odjednom. Pokušavaćete i da nadoknadite zaostatke, da sredite papirologiju, ali i da kontaktirate poslovne saradnike, postojeće i one koje tek imate namjeru da “osvojite”. No, ovakav način funkcionisanja uglavnom će dovesti samo do toga da rasipate energiju i ne uspijevate da uradite mnogo. Najbolje je da trenutno odredite jedan ili dva prioriteta i da se usmjerite samo na njih.

Ljubav. Bolje raspoloženje kod zauzetih pripadnika ovog znaka jednim dijelom zasniva se na prazničnom ugođaju, ali većim dijelom na strasti koja se jako probudila između vas i voljene osobe. Oboje želite da ugodite jedno drugom, a raspoloženi ste i za izlaske i za druženja sa prijateljima. Stoji da su neka pitanja još uvijek neriješena i da ste svjesni da morate da razgovarate o njima, ali ćete to ostaviti za neko drugo vrijeme. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, budite sigurni da je u vašoj blizini neko ko je zainteresovan za ozbiljniji kontakt sa vama. Moguće je da ćete ovu osobu “prepoznati” tokom ove sedmice, najvjerovatnije negdje oko vikenda. Ova je osoba već neko vrijeme u vašoj blizini, ali će se tek sada aktivirati jače prema vama.

Zdravlje. Iskoristite praznične dane da se dobro odmorite i povratite energetski, jer ste već prilično iscrpljeni. Stariji pripadnici znaka bi trebalo da više pažnje obrate na promjenjiv vazdušni pritisak – može smetati hroničnim bolesnicima.

Izvor: B92

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info