Bik: Sedmični horoskop za period od 01.01. do 07.01.2018.

0

Posao. Bikovima je trenutno naglašeno sve ono što je vezano za poslovna partnerstva, za inostranstvo i planove, ali i za kratka putovanja i dogovore. Očigledno je da vi nećete sjediti skrštenih ruku, već da ćete i ove sedmice biti jako aktivni, pokušavajući da pokrenete neke projekte ili dogovore koji su vam od velike važnosti. Ukoliko vam se u ovom periodu otvori mogućnost dodatnog obrazovanja, kroz kurseve ili učenje jezika, svakako prihvatite – to će vam i te kako biti potrebno za posao u budućnosti.

Ljubav. Svjesni ste i te kako utiska koji ostavljate na one oko vas i maksimalno ćete uživati u flertovanju i slatkoj igri zavođenja kojoj se u ovom periodu od srca prepuštate. Da, jeste zainteresovani za emotivnu vezu, ali ne želite da srljate, već hoćete da dobro sagledate ko je osoba koja je preko puta vas. Sigurno je da ste nekim, blago rečeno, fascinirani i opijeni, ali nemate namjeru da žurite. Puštate da se situacija između vas dvoje razvija polako. Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima, ove sedmice će imati vrlo kvalitetnu komunikaciju i odnos sa voljenom osobom. Dobro, hoćete povremeno biti nervozni, to stoji, ali čak i ako se vi i partner povremeno “bocnete” kroz neku raspravu, to neće uticati na vaš odnos.

Zdravlje. Stariji Bikovi bi trebalo da više pažnje obrate na rekreaciju I kondiciju. Kod mlađih pripadnika znaka, sklonost prehladama i problemima sa grlom.

Izvor: B92

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info