Vodolija: Sedmični horoskop za period od 25.12. do 31.12.2017.

0

Posao. Vodolijama poslovni segment u ovoj sedmici uglavnom donosi stabilne prilike i dobre kontakte sa onima sa kojima sarađuju. Štaviše, možete ponovo pokrenuti neke stare saradnje, povezati se sa ljudima sa kojima ste radili nekada, a preko njih vam idu lijepe poslovne ponude. Inostranstvo je i dalje stavka koja je jako naglašena kod vas, s tim što se nekim Vodolijama otvara i segment dalekog, prekookeanskog inostranstva. To bi bila baš lijepa prilika da na pravi način zakoračite u novu godinu.

Ljubav. Mirna sedmica u kojoj biste trebalo da sa voljenom osobom ili bračnim partnerom funkcionišete bez većih problema. Doduše, pitanja finansija ili nekih dogovora može vam povremeno donijeti razmimoilaženje u mišljenjima, ali to će biti samo kratkotrajni zastoji koji neće uticati na tok vašeg odnosa. Vjerovatno je da ćete novu godinu dočekati daleko od svih ili sa partnerom u domu ili, oni srećniji, na nekom putovanju. Što se tiče slobodnih, vladar vašeg polja ljubavi, Merkur, krenuo je direktnim hodom pa će se komunikacija sa nekim ko vam je simpatija poboljšati i ubrzati. Takođe, mogućnost za nov ljubavni početak, ali u tajnosti.

Zdravlje. Manja prehlada ili problemi sa stomakom više su naglašeni kod starijih pripadnika znaka. Mlađima –  dobro funkcionisanje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info