Vaga: Sedmični horoskop za period od 25.12. do 31.12.2017.

0

Posao. Stabilni ste, nemate većih poslovnih problema i uglavnom sve funkcioniše kako treba. Doduše, sam je kraj godine pa ni nećete baš da se “lomite” da počinjete nešto novo već ćete prije odrađivati ono što je potrebno da završite i zaključite 2017. godinu. Merkur je u vašem polju komunikacije krenuo direktnim hodom, ali još uvijek je u nepovoljnim pozicijama pa baš iz tog razloga nemojte praviti neke striktne i ozbiljne dogovore, jer je vrlo moguće da će oni biti podložni promjenama u narednom periodu.

Ljubav. Vaša vladarka Venera tokom ove sedmice ulazi u konjukciju sa Saturnom – zaljubljivanja i ljubavi sa razlikom u godinama, neka sudbinska dešavanja , počeci karmičkih priča, a možda samo emotivni odnos koji ima osnovu da traje i postane jako, jako ozbiljan. U svakom slučaju, vi ćete biti drugačiji nego inače – nije vam do ludovanja i dokazivanja, želite da se sredite i smirite pored nekog. Što se tiče zauzetih, vi ste sada skroz ok, volite se i podržavate sa voljenom osobom i nemate nikakvih nekih posebnih problema. Najviše će vam odgovarati da se sa partnerom zavučete u kuću i uživate.

Zdravlje. Ove sedmice ste mirni. Došlo je vrijeme da možete kako treba da se odmorite i opustite i vi ćete to vrijeme i iskoristiti!

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info