Škorpija: Sedmični horoskop za period od 25.12. do 31.12.2017.

0

Posao. Favorizovani ste u ovom periodu, bolji ste od svih drugih znakova zajedno i nemate pravo da kukate i da pričate kako vam nešto ne ide kako treba. Problem može da postoji jedino ako ste ga vi sami napravili, inače su okolnosti i ljudi apsolutno na vašoj strani. Bez obzira na to što je maltene sam kraj godine, vi ćete i ove sedmice uspjeti da ostvarite odlične poslovne rezultate, možda i da napravite koju novu saradnju ili ojačate postojeću.

Ljubav. Sunce, Venera i Saturn u vašem polju kretanja, komunikacije, bliže okoline, a sve to u odličnom aspektu sa Marsom i Jupiterom u vašem znaku. Prevod? Sve ono što je vezano za emotivni plan krenulo da se odvija ne velikom brzinom, već da jurca sto na sat. Novi ljudi, stare simpatije, osvajaju vas i vi osvajate njih, a strast na sve to samo ide uzlaznom linijom. Ako sada propustite priliku da se zaljubite i uđete u novu emotivnu priču, onda da se pokrijete ušima i da vas bude sram. A zauzeti? Pa, zauzete baš briga za cijeli svijet – oni su sada u super fazi sa osobom koju vole i uživaju do maksimuma u svakom danu i trenutku.

Zdravlje. I sa zdravljem bez problema. Samo jedan savjet – ne smijete da budete neumjereni ni u hrani ni u piću, ali ni u fizičkim aktivnostima – možete se povrijediti.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info