Ribe: Sedmični horoskop za period od 25.12. do 31.12.2017.

0

Posao. Polje podrške od strane drugih, prijatelja, polje budućnosti i dobrih prilika, izuzetno vam je naglašeno tokom ove sedmice pa je i te kako moguće da neke Ribe dobiju izuzetno dobre vijesti, ali i poslovne prilike u posljednjim danima 2017. godine. Neke nedoumice i problemi su krenuli ka raščišćavanju, a saradnja sa poslovnim partnerima, ali i kolegama, dosta je poboljšana u ovom periodu. Ono što je potrebno jeste da vi pokažete maksimalno zalaganje, ali i odgovornost prema svim obavezama koje imate.

Ljubav. “Stara ljubav zaborava nema” definitivno će i ove sedmice važiti, kada su slobodne Ribe u pitanju. Ne samo da tog nekog bivšeg početkom sedmice nećete moći da izbacite iz glave, već postoje jake mogućnosti da naletite na tu osobu ili da neočekivano ostvarite kontakt. Vjerujte u čuda, jer ona se ove sedmice mogu i dogoditi. Moguće je čak da će neki od vas obnoviti ljubavnu priču sa bivšom ljubavi. Što se tiče onih koji su zauzeti, Merkur, planeta koja vlada vašim partnerstvima, krenula je direktnim hodom pa će se komunikacija sa voljenom osobom svakako poboljšati. Doduše, imate vi još mnogo pitanja i problema koje morate da riješite, ali makar je sve krenulo nekim normalnijim putem.

Zdravlje. Starije Ribe bi mogle biti osjetljive na promjenu vazdušnog pritiska. Mlađa generacija – utopljavajte se, moguće su prehlade.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info