Rak: Sedmični horoskop za period od 25.12. do 31.12.2017.

0

Posao. Iako će vam nešto sve biti teško da uradite tokom ove sedmice, ipak nimalo nisu loši dani ispred vas. Pokušajte samo da taj odnos sa kolegama malo regulišete, ne ide ni vama ni njima u prilog da prebacujete odgovornost jedni na druge. I da – kada su obaveze u pitanju, stvarno bi bio red da završite ono što odlažete već mjesec dana. Drugi su baš po ovom pitanju imali mnogo strpljenja za vas. Nećete proći bez novih poslovnih prilika – mogućnost za saradnju i dogovor stoji.

Ljubav. Ulazite u ovu sedmicu u baš nekom čudnom raspoloženju, u velikom nezadovoljstvu i osjećajem da u vašim partnerstvima ništa ne funkcioniše kako treba. U stvari, samo ste trenutno preemotivni, a kada ste takvi onda uopšte ne gledate realno na situacije oko sebe. Nemojte da se povlačite i da se zatvarate u tišinu i neka svoja mračna raspoloženja – sjetite se da je doček blizu, da ćete ga provesti sa voljenom osobom i pokušajte da se malo “dignete”. Vidjećete da će u drugom dijelu sedmice situacija biti bolja. Slobodnim Rakovima neko vrlo ozbiljno nudi mogućnost za ulazak u odnos, koji ima i te kako dobre predispozicije da postane trajna vrijednost u vašem životu!

Zdravlje. U ovoj sedmici vam imunitet može malo “klacnuti” i zato se dobro oblačite, odmarajte, uzimajte više vitamina kroz povrće i voće.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info