Ovan: Sedmični horoskop za period od 25.12. do 31.12.2017.

0

Posao. Neke situacije, koje vučete već poodavno, počele da se rješavaju i zahuktavaju baš pred novu godinu. Nemojte da sada kukate kako vam nije do posla, jer ste već u prazničnom raspoloženju, nego hvatajte priliku i dodatno poboljšajte poslovni saldo za 2017. Ne možete da kažete da je godina iza vas baš loša, jer ste ostvarili mnogo toga što ste planirali. Kada uđete u narednu godinu, budite sigurni da ćete da se naradite. Ali, taj rad neće biti bez opipljivih rezultata. Idu vam nove poslovne ponude. Srećno!

Ljubav. Ne džapajte se sa partnerom ili voljenom osobom oko novca, pogotovo ako je on vezan za doček nove godine. Samo ćete nervirati i sebe i njega. Pokušajte da nađete neki kompromis po ovim pitanjima, jer je to jedino što vas u ovoj sedmici može spriječiti da imate više nego dobar odnos sa osobom koju volite. Generalno gledano, dani ispred vas su baš fini, a vi i partner ćete dočekati ulazak u novu godinu u odličnom raspoloženju. Lijepo se provedite i neka je sa srećom! Slobodnim Ovnovima je u polje posla ušetala jedna osoba koja ih je opčinila baš u velikoj mjeri. Možda je to novi kolega ili neko sa kim ste odnedavno počeli da sarađujete. Ne odustajte ako odmah na početku naletite na “zid”.

Zdravlje. Biće vam dobro i tu ne morate da brinete. Samo nemojte da tokom dočeka konzumirate previše alkohola, jer pokazujete blagu dozu neumjerenosti.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info