Lav: Sedmični horoskop za period od 25.12. do 31.12.2017.

0

Posao. Lavovi su se razradili i nemaju namjeru da prestanu. Umjesto da se polako opuštate i da kod vas počinje da preovladava praznično raspoloženje, vi sve jače i jače “grizete” kada su obaveze u pitanju. Možda ste riješili da maksimalno sve raščistite prije nego što uđete u novu godinu? Ili ste se sjetili svega onoga što ste propustili pa sada hoćete da nadoknadite? Šta god da je u pitanju, funkcionisaćete jako dobro i biti zadovoljni sobom. A i nadređeni će imati samo riječi pohvale za vas.

Ljubav. Sa osobom koja vam se jako dopada se situacija razvlači, razvlači do u beskonačnost. Imate osjećaj kao da vas je neko osudio na čekanje i da se ni ne nazire pravi početak ljubavne priče. Nemojte da patetišete, već razmislite – očekujete da druga strana baš sve sama uradi, a vi sjedite i čekate da se nešto desi. Možda biste mogli malo da se otvorite, da date vi nešto, da pokažete zainteresovanost. Vjerovatno biste tada mnogo brže došli do realizacije i početka veze sa osobom u koju ste zaljubljeni. Što se tiče zauzetih, vi ćete početkom sedmice da dignete nos i da se nadurite na voljenu osobu. Na svu sreću pa vas to neće držati dugo, vrlo brzo ćete vi i partner zajednički planirati doček za novu godinu.

Zdravlje. Prikočite povremeno i uzmite nešto više vremena za sebe i svoj odmor. Kod starijih – moguće su tegobe sa kičmenim stubom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info