Djevica: Sedmični horoskop za period od 25.12. do 31.12.2017.

0

Posao. Da, neke stvari će se konačno pokrenuti i to vjerovatno one oko kojih se maltretirate mjesecima unazad. Počeće kockice da se slažu, dogovori će profunkcionisati, u prevodu – počećete lakše da dišete, jer ćete shvatiti da se univerzum nije urotio protiv vaših namjera, već da ste samo nakratko bili zablokirani. No, vi ste i dalje u fazonu da s vremena na vrijeme letite kao muva bez glave i da se bakćete glupostima umjesto da se fokusirate na ono što je važno. No i to će se polako regulisati.

Ljubav. Konjukcija Venere i Saturna koja se dešava u vašem polju ljubavi tokom ove sedmice, donijeće slobodnima jednu ozbiljnu emotivnu priču i uvesti u njihov život osobu sa kojom se ljubavno mogu ostvariti na duži vremenski period. Sve može krenuti prilično mirno, ali nemojte da vas ovo zavara – ovo je priča u kojoj će i te kako biti velikih ljubavnih zanosa. Neka vam je sa srećom, jer na jako lijep način ulazite u novu godinu! Što se tiče onih u vezama i brakovima, vi ste nešto nervozni, zaboravni, rasuti na sto strana. Vaš mozak i vaša razmišljanja sada ni vi sami ne možete da pohvatate, a kamoli vaš partner. Sredite se malo i uđite kako valja u novu godinu.

Zdravlje. Živnuli ste i konačno imate više energije. Niste još uvijek na svom vrhuncu, ali se osjećate neuporedivo bolje nego u proteklom periodu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info