Blizanci: Sedmični horoskop za period od 25.12. do 31.12.2017.

0

Posao. Zaboravićete neku važnu obavezu ili da ćete potpuno smetnuti sa uma bitan sastanak. Nemojte pamtiti, jer vam je mozak sada razvučen na sto strana. Zapisujte! Napravite spisak važnih stvari koje morate uraditi i gledajte da ga ne zaturite negdje. I pored vaše povremene lakomislenosti i ove sedmice vam se mogu otvoriti zanimljive mogućnosti preko osobe sa kojom ste već ranije sarađivali.

Ljubav. Vaš vladar jeste krenuo direktnim hodom, ali još uvijek postoje neke otežavajuće okolnosti kod vas, koje vam ne dozvoljavaju da se opustite na pravi način u svojim emotivnim i bračnim partnerstvima. Vi griješite, nikako da se fokusirate na zaista ozbiljne stvari koje vam partner govori, ponašate se djetinjasto u nekim situacijama – jednom riječju, povremeno zaista izludite voljeno vam biće. Pogotovo ako partner računa na vas u nekim stvarima, a vi obećate i poslije dva minuta zaboravite… Potrudite se da za doček “ispeglate” neke situacije i u dobrom raspoloženju uđete sa voljenom osobom u novu godinu. Slobodni Blizanci će malo i malo više i mnogo da luduju. Kakva ljubav, kakvi bakrači – samo da je zabava dobra!

Zdravlje. Čuvajte grlo i pluća, jer ste u ovom periodu podložni i prehladama, ali i virusnim infekcijama. Stariji mogu imati tegoba sa varenjem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info