Bik: Sedmični horoskop za period od 25.12. do 31.12.2017.

0

Posao. Pred vama je jedna mirna sedmica, što će biti odlično po vas, jer nećete imati razloga da se nervirate i žurite bilo gdje. Taman fin period da se zaključi 2017. godina, da se provjeri šta ste uradili, dokle ste stigli, da se svedu računi. Trenutno se osjećate prilično komotno kada je poslovni segment u pitanju. Niste baš u potpunosti zadovoljni, ali vrlo optimistično gledate na budućnost. Postajete svjesni da su neki vaši potezi iz proteklog perioda bili baš pravi i da će vam donijeti rezultate kakve želite.

Ljubav. Vaš partner je, sa jedne strane, nježniji nego inače i u prilično romantičnom raspoloženju, ali još uvijek su kod njega povremeno vidljivi ljubomora i pokušaji da vas kontroliše. Možda vam je to ranije i smetalo, ali u ovoj sedmici ili na to nećete uopšte obraćati pažnju ili ćete umjeti sa tim da se na pravi način nosite. Vaša vladarka Venera i vladar partnerskih odnosa Mars u dobrom su aspektu tokom ove sedmice, tako da je izvijesno da će u vašim bitnim relacijama vladati mir, sklad i dobro raspoloženje. Slobodni Bikovi su se dosta zagrijali za nekog sa kim možda imaju razliku u godinama, ali to nijednoj strani ne smeta. Vaša priča ide polako, baš kako valja.

Zdravlje. Vodite računa da se negdje ne okliznete i ne povrijedite. Takođe, ušli smo u zimu, vodite računa kako se oblačite, da se ne biste prehladili.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info