Dnevni horoskop za 22.12.2017.

0

Ovan

OvanJoš jedan uzburkan dan, pun turbulencija, ali i pozitivnih dešavanja. Dan kada ne možete biti mirni ni trenutka, jer vas situacije samo vuku s jednog mjesta na drugo. Samo hladna glava je potrebna i sve će biti u redu. Sve uspijevate da stignete i završite na vrijeme.

 

Bik

BikIako ćete od ranog jutra prionuti na svoje obaveze sa puno elana i volje za radom, brzo će vam pažnju odvući dešavanja oko vas. Dosta ometanja iz poslovnog okruženja pa će biti teško završiti posao na vrijeme. Lako gubite energiju na neke sitnice koje su, izgleda, samo vama važne u ovom trenutku.

 

Blizanci

BlizanciDanas vam definitivno slijedi neki neplaniran trošak koji će učiniti da vam dan počne baš onako bez veze i u jednom lošijem raspoloženju. Kako počeo, tako će se i nastaviti. Jedino je dobro što ćete uspjeti da vrlo brzo pozajmite novac ako vam je potreban. Emotivno – mogućnost rasprava.

 

Rak

RakOdličan momenat da realizujete jedan poslovni dogovor, ali računajte da ćete morati usput da preskočite neke poprilično velike prepreke. Cijeli dan će vam se voljena osoba motati po glavi i jedva ćete čekati popodnevne sate da se vidite i provedete neko vrijeme zajedno.

 

Lav

LavMnogo komunikacije, mnogo kretanja, mnogo dogovora. Danas ste baš u “mnogo” fazonu pa očekujte i mnogo uspjeha u svemu što radite. Ovaj trend će se nastaviti i u emotivnim relacijama pa, ako imate emotivnog partnera, vrijeme je da mnogo popričate. Ipak, to ne moraju biti teške priče.

 

Djevica

DjevicaImali ste jedan ili dva dana da se malo odmorite od posla, a sada je vrijeme da se “bacite u vatru” ponovo. Užurbanost i jurnjava vam svakako slijedi, ali vam slijede i neki dogovori koje niste očekivali da ćete uspjeti da postignete. Ako ste u nekoj tajnoj priči, danas vam slijedi susret koji jedva iščekujete.

 

Vaga

VagaDan je odličan za komunikaciju i dogovore svake vrste i jedina strana koja može ovo kočiti ste vi. Nemojte previše da razmišljate, da kalkulišete, da odmjeravate – bacite se u akciju, jer uspjeh je blizu. Ovo isto važi i za emotivne relacije, dan je dobar za pokretanje ka onom ko vam se dopada.

 

Škorpija

ŠkorpijaVi lično ste danas u odličnom raspoloženju i sa lakoćom izlazite nakraj sa svim problemima. Ovo će vam i biti potrebno, jer poslovni saradnici bespotrebno “koče” neke situacije. Danas osjećate veliku potrebu za voljenom osobom, ali teško da će ona imati vremena za vas.

 

Strijelac

StrijelacDanas ste spremni da balansirate i prilagođavate se ljudima oko sebe, ali nije takva situacija i sa druge strane i sa kolegama ćete naročito teško izlaziti nakraj. Problem niste vi, već oni. Neke odluke vezane za emotivnog partnera ćete morati da preispitate, jer i sami shvatate da ne funkcionišu.

 

Jarac

JaracDanas imate pravu podršku i od saradnika i od kolega koji su vam bitni za obavljanje posla koji trenutno radite. U emotivnim relacijama imate osjećaj da ste se sa voljenom osobom povezali na mnogo jači način nego do sada. Ovo naročito važi ako ste tek odnedanvo u vezi.

 

Vodolija

VodolijaPred Vodolijama je danas jedan lijep i pokretan dan. Neke probleme ste brzo riješili, dobili ste informacije koje ste očekivali i možete na miru zaključiti radnu sedmicu. Sada možete da se posvetite ljubavi, jer vam je odnos sa nekim postao jako bitan i želite da ga produbite što više.

 

Ribe

RibeObradovaće vas kontakt i javljanje od strane nekog poslovnog partnera sa kojim ste ranije imali jako dobru saradnju. Danas vas takođe može obradovati i neka novčana isplata koju niste očekivali. Više posvećujete pažnje voljenoj osobi i ona vam na isti način i uzvraća.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info