Dnevni horoskop za 21.12.2017.

0

Ovan

OvanOdličan početak radnog dana, jer ćete odmah čuti neke prave informacije ili dobiti potvrdu onoga što vam je bitno. Neke lijepe vijesti definitivno stižu do vas i cijeli će dan proći u pozitivnom uzbuđenju. Ako želite kontakt ili susret sa bivšim partnerom, onda sada koristite priliku.

 

Bik

BikOdgovornost za druge ili za posao zahtijevaće punu pažnju i ostavljati malo vremena za odmor. Svađe s nekim ljudima koštaće vas nerava i unutrašnjeg mira, ali uspjećete dokazati da ste u pravu. Iako će vam se mnogo toga motati po glavi, djelovaćete staloženo, vješto skrivajući svoja unutrašnja previranja.

 

Blizanci

BlizanciMalo predaha od situacija iz prethodnih dana. Ako ste u međuvremenu napravili neku grešku, danas je pravi momenat i da je ispravite, jer ste fokusirani i precizni. I u svojim emotivnim relacijama danas budite više posvećeni komunikaciji i odnosu sa voljenom osobom.

 

Rak

RakSvjesni ste da imate velike obaveze, ali danas nekako fantastično izlazite nakraj sa svim iz poslovnog segmenta. Iskoristite ovo vrijeme da odradite i sve ono što ste propustili. Dan je odličan za sve vezano za emotivne kontakte, bilo sa bivšim partnerima, bilo sa voljenom osobom. Moguća i nova poznanstva.

 

Lav

LavJedan od onih dana kada se sve nekako rješava samo od sebe, kada sve ide podmazano i kao po loju. Odlični momenti i u poslovnom, ali i u emotivnom segmentu su pred vama. Dan je idealan za susret sa voljenom osobom, ali i za nova poznanstva, jer šarmirate bez problema i sa lakoćom.

 

Djevica

DjevicaNajviše ćete se danas fokusirati na neke privatne obaveze koje ste već neko vrijeme odlagali. Poslovnom segmentu ćete posvetiti samo onoliko vremena koliko je to neophodno. U porodičnim i bračnim relacijama pravi je trenutak da se smire strasti, da se lijepo porazgovara i da padnu dogovori.

 

Vaga

VagaČini vam se da vam je ovaj dan pao kao poklon sa neba. Sve što pokrećete polazi vam za rukom. Zato ne sjedite, nego ga iskoristite. Ovo važi ne samo za poslovni, već i za emotivni segment. Na nekog ste odavno “bacili oko” i sada je momenat da ovu cijelu priču i pokrenete.

 

Škorpija

ŠkorpijaDanas se sve nekako namiješta u vašu korist. Šef, sa kojim ste do prije neki dan imali probleme, sada je odjednom na vašoj strani i podržava vas. Sleduju vam i neke pohvale za dobro odrađen posao. Emotivno ovo baš i nije savršen dan, zato što ste previše usmjereni na sebe i svoje potrebe.

 

Strijelac

StrijelacDanas ćete možda morati neke stvari da odradite opet, ali vam to neće pasti teško. Više vam danas leže saradnje sa ljudima koji su slični vama, sa kojima lako dolazite do dogovora i ne morate da se ubjeđujete. Emotivni partner ima neke fenomenalne ideje i možda bi trebalo i da ga saslušate.

 

Jarac

JaracJedan dan koji će krenuti lijepo, ali se isto tako lijepo i nastaviti. Možda ćete morati da se bakćete nekim sitnicama ponovo i da neke manje greške ispravljate, ali vas prati dobro raspoloženje i ovo neće uticati na njega. Voljena osoba cijeli dan cvrkuće i šalje vam nježne poruke.

 

Vodolija

VodolijaIz vedra neba će, potpuno neočekivano, krenuti neke fine poslovne situacije, a moguće je da će Vodolije danas dobiti i pohvalu ili podršku od strane autoriteta. Sa voljenom osobom danas izađite negdje van kuće, potrebno vam je da oboje malo uživate potpuno sami u zajedničkim trenucima.

 

Ribe

RibeNajveći dio poslovnih obaveza uspjećete da završite u prijepodnevnim satima, koji su danas najproduktivniji dio vašeg dana. Ukoliko nemate emotivnog partnera, veče će vam donijeti jako podsjećanje na prošlost, ali i mogućnost kontakta sa bivšom ljubavi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info