Dnevni horoskop za 20.12.2017.

0

Ovan

OvanSamo će početak radnog dana biti pod nekom nervozom, ostatak je već otvoren u potpunosti za uspjeh, naročito ako očekujete neki bitan poziv ili kontakt sa saradnicima. Neke prilike će se otvoriti pred vama. Emotivna uzburkanost – moguće je da ćete dobiti poziv od nekoga iz emotivne prošlosti.

 

Bik

BikDanas u prvom dijelu dana burno na poslu. Neka napetost među saradnicima, kolegama, moguće je da vi nećete biti direktno uključeni, ali ćete svemu ovome prisustvovati. Zadržite svoju smirenost i prisebnost. Ne analizirajte previše osobu koja vam se dopada – ili želite nastavak komunikacije ili ne.

 

Blizanci

BlizanciU poslovnom segmentu ste danas kao osa – napadate i ubadate riječima na sve strane i to pogađate baš tamo gdje boli. Ovo lako može otići u svađu sa saradnicima, a to ne želite. Iskulirajte malo. Emotivni partner će sa vama teško danas izaći nakraj, biće mu potrebno mnogo strpljivosti.

 

Rak

RakJedan od kolega se konačno udostojio da vam pomogne po pitanju nekih obaveza i to onda kada je postalo evidentno da ne možete nikako završiti na vrijeme ono što ste preuzeli na sebe. Poslovno naporan, ali emotivno dobar dan, kada trebate biti otvoreni prema partneru i reći šta vam smeta.

 

Lav

LavSve ono što ste planirali za danas će odmah od ranih jutarnjih časova doći na preispitivanje. Neke neočekivane situacije sada vam kvare sve dogovore. Ukoliko možete, uklopite se, ukoliko ne – bolje ostavite za drugi dan. Emotivno ste danas statični i niste baš raspoloženi za partnera.

 

Djevica

DjevicaNervoza će biti prisutna samo u prijepodnevnim satima, već poslije toga ulazite u fazu kada možete da predahnete u poslovnom segmentu. Jaka pozitivna energija je naglašena u emotivnim odnosima i potrudićete se da provedete neke lijepe trenutke sa voljenom osobom.

 

Vaga

VagaI kod vas u prijepodnevnim satima stoji nervoza, moguće čak i blaža rasprava sa nadređenom osobom. Ne inatite se, pokušajte da budete malo taktičniji. U vrlo ste podsticajnom i strasnom raspoloženju i jedva ćete čekati na susret sa emotivnim partnerom. Mogućnosti i za tajni susret.

 

Škorpija

ŠkorpijaJak kontakt sa nekim ko vam je poslovno važan, moguće je da je osoba iz drugog grada ili čak inostranstva u pitanju. Danas se prisjećate neke emotivne prošlosti i možda nećete odoljeti iskušenju da tu osobu i kontaktirate, onako bez razloga, čisto da se podsjetite zajedno nekih lijepih trenutaka.

 

Strijelac

StrijelacNaporan dan mada, generalno gledano, nećete proći loše. Neke situacije sa kolegama će brzo buknuti, ali se brzo i smiriti. Danas je bitno da budete taktični u kontaktu sa voljenom osobom, jer je lako možete nenamjerno isprovocirati. Vrlo dobro znate koje su joj slabe tačke, zato ne čačkajte po njima.

 

Jarac

JaracPromjenjiva dešavanja u poslovnom segmentu. Red dobrih, red loših informacija. Neke poslovne prilike se mogu otvoriti pred vama, ali nećete biti sigurni da li da se uključujete u sve ovo ili ne. Bolja je situacija u ljubavnim odnosima, mada vas partner može prilično nezgodno bocnuti nekim riječima.

 

Vodolija

VodolijaPoslovni partner danas ima ponudu koju ćete teško odbiti, mada to znači da ćete dodatno natovariti neke obaveze sebi na vrat. Sa emotivnim partnerom je danas odlična komunikacija i možda biste na dnevni red mogli da iznesete neka pitanja koja su vam bitna.

 

Ribe

RibeNervoza u prijepodnevnim satima na poslu, ali ćete zato uspjeti da na brzinu odradite neke obaveze koje za danas niste ni planirali. Danas može biti lijepih iznenađenja u ljubavnoj sferi. Mogućnost novog poznanstva ili jače komunikacije sa osobom koju ste nedavno upoznali.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info