Dnevni horoskop za 19.12.2017.

0

Ovan

OvanU prijepodnevnim satima vodite računa o svojoj koncentraciji, jer ste nešto blago rastrojeni i moguće su greške u radu. Provjerite sve dva puta da biste mogli da ispravite na vrijeme. Popodne je mnogo bolje. Tada vam slijedi i susret sa emotivnim partnerom, zajednički izlazak na ručak ili večeru.

 

Bik

BikDosta naporan, ali vrlo plodonosan dan je pred vama. Riješićete jedan neporazum sa poslovnim saradnikom ili kolegom. Popodne je savršeno za emotivne kontakte. Pojedini čak mogu upoznati neku novu osobu u šetnji ili odlasku u kafić, restoran sa prijateljima.

 

Blizanci

BlizanciU nekom ste “praznom hodu” sa poslom u prijepodnevnim satima pa će vam trebati vremena da se fokusirate na svoje obaveze. Jako razmišljate o nekom ko vas interesuje, planirate da se pokrenete i ostvarite kontakt, ali je pitanje da li ćete se baš danas usuditi na takav potez.

 

Rak

RakKoristite ovaj dan da odradite sve ono što vam je hitno ili sa čime kasnite, jer je pravi trenutak da neke obaveze zatvorite. Partner povremeno pokazuje ljubomoru ili vas pritišće svoji ponašanjem. Za sada ne reagujete, nadajući se da će se ove situacije promijeniti.

 

Lav

LavDan će biti ispunjen nizom poruka, informacija, sastanaka i razgovora s kolegama ili ljudima iz privatnog života. Raspolagaćete ogromnom dozom optimizma i pobjedničkog duha. Ako ste u braku, vodite računa o tome da su mala iznenađenja i više nego poželjna.

 

Djevica

DjevicaDanas će vas neko od kolega ili čak više njih, moliti za prijateljsku uslugu. U suštini, vjerovatno je da ćete morati da preuzmete deo obaveza koje nisu vaše. I pored toga što će vas radni dan iscrpiti, ipak ćete imati dovoljno razumijevanja za partnerove potrebe za prisutnošću i nježnošću.

 

Vaga

VagaOdličan je dan da se zakopate u svoje obaveze i da ne dižete glavu iz njih. Svi vas danas nešto cimaju pa očekujte da će vam malo remetiti radnu rutinu. No, zato vaša voljena osoba ima fenomenalne planove koji će vam definitivno uljepšati dan i odobrovoljiti vas.

 

Škorpija

ŠkorpijaNe dopada vam se što neko od kolega ne funkcioniše onako kako ste se dogovorili, iako morate priznati da je njegov način rada bolji i da donosi brže rezultate. Drugi dio dana odličan je u emotivnom smislu, jer vam slijedi uživanje i dobro raspoloženje sa voljenom osobom.

 

Strijelac

StrijelacIako se vi zaista trudite, neke stvari u poslovnom segmentu ne funkcionišu kako treba. Ipak, ovo je kratkotrajan zastoj, zbog koga ne morate posebno da se brinete. Vaša voljena osoba će danas naći pravi način kako da vam priđe i zainteresuje vas za svoje planove.

 

Jarac

JaracJasno vam je da neko od poslovnih saradnika ne radi stvari kako treba, ali se dvoumite da li da uopšte pokrećete to pitanje. Nekih razmimoilaženja sa kolegama danas može biti, funkcionišite polako i bez impulsivnosti. U emotivnim odnosima blaga razdražljivost i kod vas i kod partnera.

 

Vodolija

VodolijaSvoje obaveze ste uspjeli da završite na vrijeme, mada vjerovatno samo vi znate kako. Možda bi trebalo da provjerite još jednom sve ono što ste uradili. Osjećate jaku potrebu za voljenom osobom, ali je moguće da ćete uspjeti da se vidite samo nakratko i to tokom popodnevnih sati.

 

Ribe

RibeNeke informacije, koje su vam vrijedne i koje ste čekali, stižu polovinom ovog dana. Biće potrebno da odreagujete hitro i da ne propustite priliku koja je pred vama. Dan je i u emotivnom smislu pogodan, pogotovo ako ste nekoga odskora upoznali. Dobra komunikacija i optimizam.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info