Večeras: Mlad Mjesec u znaku Strijelca (i kako da to najbolje iskoristite)

0

Kada je ova godina počela, sva kosmička energija ukazivala je na to da će 2017. biti godina novih početaka. Od januara, svi smo na neki način bili podložni nastojanjima da postavimo nove temelje za nove početke u životu. Danas, za vrijeme mladog Mjeseca, dobićemo i konačni podsticaj i motivaciju da pokrenemo sve ono što je potrebno da naučimo, stvorimo ili postignemo ove godine.

Decembarski mladi Mjesec pada u vatreni znak Strijelca i pokrenuće talas energije koji će nam pomoći da se motivišemo i inspirišemo kako se kalendarska godina približava svom kraju. Ova energija će nas na neki način protresti i probuditi kako bismo spoznali sopstveni potencijal i novi put koji je pred nama.

Svi smo se ove godine na neki način preporodili, svi smo se na različite načine i sa različitim stepenom promijenili, a sada je došlo vrijeme da pustimo prošlost, da pustimo osobu koja smo nekada bili i da počnemo graditi nešto novo. Međutim, većina nas ima problem da pusti prošlost. Usljed toga može doći do ponavljanja istih starih obrazaca zbog kojih smo se osjećali zaglavljeno. Upravo to je prepreka zbog koje ne možemo nastaviti dalje.

Prošla iskustva mogu biti bolna, ali ako ih ne pustimo, ona će ostati s nama i postati dio naše sadašnjice i budućnosti. Da bismo pustili prošlost, moramo biti voljni da oprostimo, pomirimo se i predamo. Ako se grčevito držite prošlosti, ukoliko postoje priče u kojima i dalje nastavljate da živite ili obrasci koje konstantno proživljavate, upotrijebite energiju ovog mladog Mjeseca da biste to otpustili.

Koristite energiju ovog mladog Mjeseca da se fokusirate na mudrost koju ste stekli iz prošlosti, a sve ostalo pustite. Otpustite sve ono što ne želite da ponesete sa sobom u 2018. godinu.

Decembarski mladi Mjesec pomoći će nam da razmislimo o ovogodišnjim pozitivnim aspektima i da se fokusiramo na ono što smo naučili i stekli. S ovom informacijom, u novu godinu možemo ući sa samopouzdanjem, snagom i nadom za budućnost.

Energija decembarskog mladog Mjeseca je vatrena, motivišuća i strastvena. Sva ta energija pomoći će nam da ovu godinu zatvorimo i poželimo dobrodošlicu novoj vibraciji koju nam je 2018. godina spremila.

Takođe, energija Strijelca aktiviraće nas na više polja. Ovo je vrijeme snažne energije i osjetićemo veoma veliko ubrzanje, kao što će to biti slučaj i sa skoro svim projektima i stvarima na kojima smo radili do sada – skoro svi će se ubrzati i intenzivirati.

Ovaj mladi Mjesec veoma je značajan, jer pada na samo jedan stepen od Galaktičkog centra. U astrologiji se vjeruje da Galaktički centar posjeduje veoma moćnu silu koja obezbjeđuje nadogradnju energije i brzo buđenje. Ta energija definitivno je prisutna tokom ovog mladog Mjeseca i čini se da ćemo se svi probuditi na neki način. Na nekom nivou, ovo buđenje će nam omogućiti da integrišemo osobu koja smo nekada bili sa osobom koja smo danas.

Decembarski mladi Mjesec pomoći će nam da suočimo prošlost i budućnost, a da bismo krenuli naprijed, biće potrebno da sve ono što smo naučili i stekli primijenimo na stvaranje boljeg života. Ova godina nam je svima pomogla da se preporodimo, a pod snažnom energijom ovog mladog Mjeseca možemo odlučiti kojim putem ćemo krenuti kada uđemo u 2018. godinu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info