Dnevni horoskop za 18.12.2017.

0

Ovan

OvanSvi će negdje juriti i biti zauzeti svojim obavezama, što će vama odgovarati. Od samog dolaska na posao bićete preokupirani razmišljanjima o tome kako ćete uspjeti da izađete na kraj sa nekom problematikom. Bez brige, stvari će se riješiti mnogo lakše nego što to mislite. Iako nećete imati mnogo vremena za voljenu osobu, prilično dobra atmosfera prilikom susreta.

 

Bik

BikUkoliko se osjećate iscrpljeno, odgodite većinu obaveza. Porodični život odvijaće se predvidivo i bez većih iznenađenja. Ako je vaš partner privremeno odsutan, iskoristite to na pozitivan način – posvetite se sebi i aktivnostima za koje inače nemate vremena.

 

Blizanci

BlizanciImate osjećaj kao da danas svi nešto očekuju od vas. Do grla ste zatrpani obavezama, ali se trudite da optimistično gledate na cijelu situaciju. Čini se da vaše voljeno biće danas takođe neće imati pretjerano razumijevanje za vaš umor i nedostatak vremena. Ako se ne vidite, očekujte prebacivanje.

 

Rak

RakDanas morate biti praktični i posvetiti se svakoj sitnici na poslu. Istina je da ćete se truditi da vam ništa ne promakne, ali budite svjesni da je mogućnost za greške sada velika. Ćutke prelazite preko nekih partnerovih riječi ili postupaka, iako vam nimalo nije pravo zbog njegovog ponašanja.

 

Lav

LavDosta pritisaka i brzih dešavanja u poslovnom segmentu, jer je potrebno na vrijeme završiti neke obaveze. Ipak, na kraju radnog dana bićete zadovoljni postignutim. Intenzivno ćete komunicirati sa osobom koja vam se dopada, danas porukice lete na sve strane.

 

Djevica

DjevicaPromjenjivost u raspoloženjima i ponašanjima obilježiće ovaj dan. Moguće je da ste previše opterećeni uspjehom nekih svojih projekata. Imate važan dogovor, potrudite se da date sve od sebe. Jake mogućnosti za emotivni kontakt, možda čak i tajne prirode.

 

Vaga

VagaTokom dana ste jako usmjereni na sva partnerstva, bilo da su ona poslovna ili emotivna. Doduše, ne očekujte lakoću ni u jednom ni u drugom segmentu, jer kao da se neke stvari dešavaju baš na taj način da vas uspore ili zakomplikuju situaciju.

 

Škorpija

ŠkorpijaJoš uvijek ste u fazi kada ne možete da pređete preko nekih riječi nadređenog pa ćete i dalje pokazivati odbojnost, oštar jezik i kritičnost. Umjesto da se trudite da šefa “spustite”, bolje malo pogledajte oko sebe. Jedna velika šansa može danas proći mimo vas. Emotivno ste skroz dobro.

 

Strijelac

StrijelacDanas ima šansi da na blic uzmete neki novac, moguće kroz kratak dodatni posao. Samo nemojte da se previše premišljate i razmišljate, da ova prilika ne bi propala. Danas ste vi lično u poslovnom segmentu korektni, ali drugi baš i ne slijede vaš primjer. Ne nervirajte se zbog nedokazanih ljudi.

 

Jarac

JaracMoguće je da danas dolaze neke informacije do vas koje vam se baš i neće dopasti. Moguće je da su u pitanju neke novine na poslu pa ćete opet morati da se prilagođavate drugima. Vaša voljena osoba danas ima velike planove i tražiće od vas da se uklopite, kako god znali i umjeli.

 

Vodolija

VodolijaSmeta vam što vas jedan od kolega non stop opominje zbog kašnjenja sa obavezama pa ćete se jako truditi da se od ranog jutra bacite na posao. Pazite samo da ne pogriješite u ovoj brzini. Dan je dobar za komunikaciju sa partnerom, ali ne iznosite neke pretjerano teške priče na dnevni red.

 

Ribe

RibeSmetaće vam što danas nikako ne uspijevate da se uklopite sa drugima. Kao da imate potpuno drugačiji tempo rada i postoji velika neusaglašenost, a uglavnom će kasniti oni. Danas je moguć susret sa osobom koja će vas zaista očarati u toj mjeri da ćete teško uspijevati da to i prikrijete.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info