Vodolija: Sedmični horoskop za period od 18.12. do 24.12.2017.

0

Posao. Mlad Mjesec u polju budućnosti otvara još jednu lijepu priliku Vodolijama. Moguće je da će se prava šansa ukazati već tokom ove sedmice, ali u svakom slučaju računajte da je period od narednih šest mjeseci vrlo podsticajan za vas. Najbolje će proći oni koji rade sa inostranstvom, ali generalno gledano, Vodolijama je poslovni segment sada dobro postavljen, a ukazuje i na nove prilike, poslovne ponude i projekte. Bićete više nego zadovoljni dešavanjima.

Ljubav.  I vi i voljena osoba ili bračni partner ste u priličnoj mjeri posvećeni jedno drugom, ali i vašem odnosu, tokom ove sedmice. Zajedničke planove ćete pokretati, zajednička pitanja rješavati, baš ćete funkcionisati kao pravi, skladni par. Da ne bude da će se sve svesti samo na obaveze – u drugom dijelu sedmice ste u odličnom raspoloženju i svaki čas ćete nešto animirati partnera ili se truditi da ga obradujete. Najljepši i najopušteniji dani su vam oko vikenda. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, planeta ljubavi Venera pravi trigon na vašeg suvladara Urana – što vama u život može donijeti jednu interesantnu i vrlo zanimljivu osobu, najprije preko prijatelja, ali i društvenih mreža, okoline.

Zdravlje. Starije Vodolije neka obrate više pažnje na kičmu, ali i na stanje zglobova. Kod mlađih odlična energija i dobro raspoloženje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info