Strijelac: Sedmični horoskop za period od 18.12. do 24.12.2017.

0

Posao. Venera u trigonu sa Uranom neće donijeti samo ljubavne prilike – i te kako će ona uticati i na poslovni segment, jer vam može otvoriti šansu i novu poslovnu ponudu koja bi bila veoma primamljiva. Saturn je od 20.12. u vašem polju posla i finansija pa računajte da ćete vjerovatno stabilizovati svoje poslove, ali ćete morati i da naučite da budete odgovorni i prema saradnicima, ali i prema novcu koji zarađujete. Ovo vam je dobra sedmica i odlična da završite i neke obaveze koje ste gurnuli “pod tepih”.

Ljubav. Dragi Strijelci, došao je i taj dan. To jest, dolazi 20.12., kada ćete moći konačno da krenete sa vatrometom i slavljem. Da, vama nova godina dolazi ranije definitivno, a kreće od izlaska Saturna iz vašeg polja ličnosti. Šta li ste naučili u protekle dvije i po godine, to je veliko pitanje, ali vjerujemo da ste ipak postali odgovorniji i zreliji kada su vaše emotivne i bračne relacije u pitanju. Ove sedmice imate mlad Mjesec, takođe u polju ličnosti, što znači da startujete sa jednim potpuno novim početkom. Nadamo se da će taj početak donijeti dobro i vama i onima koje volite. Što se slobodnih tiče, Venera iz vašeg znaka u trigonu sa Uranom, donosi vam ljubav, neočekivano, iznenada, na brzaka.

Zdravlje. Generalno gledano, vaše zdravstveno stanje je solidno, ali ipak stoji preporuka za raznovrsniju ishranu, kretanje i dovoljno odmora – svim tim dižete svoj imuni sistem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info