Ribe: Sedmični horoskop za period od 18.12. do 24.12.2017.

0

Posao. Prethodne dvije i po godine Saturn je boravio u vašem polju karijere. Sigurno ste u tom periodu napravili neke velike pomake ili makar stvorili jaku osnovu i dobar temelj za posao. Da, povremeno vam je bilo prilično teško, ali sada možete malo da se opustite. Saturn se 20.12. seli u polje prijatelja, podrške, budućnosti, a vi imate mlad Mjesec u polju karijere. I ne samo to – nekima od vas baš ove sedmice dolazi ono što su dugo čekali ili čemu se potajno nadaju – promjena ili veće unapređenje.

Ljubav. Slobodne Ribe imaju jednu prilično neočekivanu priliku za zaljubljivanje tokom ovog perioda. Stoji da se to može dogoditi preko društvenih mreža i prijatelja, ali će ipak najjače mjesto biti poslovni segment. Ono što vam se svakako neće dopasti jeste da ovo neće biti klasična emotivna priča, već malo “slobodnija”, a neki od vas se mogu zaljubiti i u osobu koja je zauzeta. Trenutno ne bi trebalo da ograničavate sebe već da se pustite i uživate. U prevodu: ne razmišljajte koliko će trajati, razmišljajte samo o tome koliko vam je lijepo. Što se tiče onih u vezama i brakovima i ove sedmice stoji neki blagi zastoj u komunikaciji sa partnerom, ali bi to već od vikenda trebalo da se rješava.

Zdravlje. Bolje se osjećate, imate više energije, kao da se neke loše stvari čiste i iz vašeg života, ali i iz vašeg organizma. Krećite se više, potrebna vam je rekreacija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info