Rak: Sedmični horoskop za period od 18.12. do 24.12.2017.

0

Posao. Kao što će da vas uozbilji po pitanju emotivnih relacija, Saturn će vas načiniti maksimalno odgovornima i kada su poslovna partnerstva u pitanju.Ove sedmice imate vrlo aktivno polje obaveza pa bi bilo fino da tim istim obavezama posvetite maksimalno svog vremena, ali i strpljenja. Neki rokovi na koje ste računali su iznenada skresani pa ćete i te kako morati da uključite motore i požurite. Stoji da imate manjih problema u kontaktu sa kolegama i saradnicima, ali i to će se brzo riješiti.

Ljubav. U vaše polje braka ulazi Saturn i ne zaboravite da baš ta planeta vlada vašim poljem ozbiljnih partnerstava i braka i da njen ulazak može za vaše emotivne relacije biti baš jedan veliki plus. Naravno, odmah da bude jasno da će sve ono što se vezuje za partnerstva Rakovi morati da dožive vrlo ozbiljno i odgovorno, a ako tako postupe, nemaju nikakvog razloga da se brinu i strahuju. Oni u vezama su konkretno baš u periodu kada se mogu odlučiti za “korak dalje” i ući u zajednicu. Što se tiče slobodnih, eto vama jedne fine prilike preko poslovnog segmenta. I da je samo avantura – dobra je!

Zdravlje. Stariji Rakovi će se osjećati bolje, ali još uvijek neće uspijevati da se u potpunosti otresu nekih hroničnih tegoba. Kod mlađih – jača energija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info