Ovan: Sedmični horoskop za period od 18.12. do 24.12.2017.

0

Posao. Od 20. decembra, Saturn je u vašem polju karijere, gdje će i ostati poprilično dugo. Ako ste do sada bili odgovorni, slijede vam zaslužene nagrade i pomaci u karijeri. Ako pak niste, naučićete se i odgovornostima i obavezama, a sami ćete izabrati da li na lakši ili na teži način. Saturnu odgovara i jedno i drugo, a vama je bolje da se od ovog momenta maksimalno posvetite poslu. Mlad Mjesec u polju inostranstva otvara vam duži period za kvalitetno poslovanje sa strancima.

Ljubav. Mars, vladar vašeg znaka, u bliskom je aspektu sa Jupiterom u polju strasti, a Venera koja vlada partnerskim odnosima u trigonu je sa Uranom. Šta ovo znači? Pa, dragi slobodni Ovnovi, znači da ove sedmice mogu proraditi kod vas vrlo intenzivna osjećanja prema jednoj osobi koja će onako, “s neba pa u rebra”, upasti u vaš život. Svakako, izuzetno ste privlačni suprotnom polu i nemojte biti iznenađeni time što će se više osoba aktivirati prema vama, pokušavajući da vas osvoji. Slobodni mogu sada da se zaljube “do ušiju”, ali mogu i, ako to žele, da uplove u avanturu, koju će pamtiti cijelog života. Zauzeti, skroz ste ok, samo nemojte da pravite ljubomorne scene i ispade i sve će biti više nego dobro.

Zdravlje. Vladar polja zdravlja tokom ove sedmice stoji, spremajući se za direktan hod pa je pravi trenutak da odradite analize koje ste do sada preskakali i ipak odete na kontrolu kod doktora.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info