Lav: Sedmični horoskop za period od 18.12. do 24.12.2017.

0

Posao. E, ako se radujete tome da budete odgovorni, da se maksimalno posvećujete svojim obavezama i da budete marljivi i vrijedni u svojoj poslovnoj svakodnevnici, onda ćete se obradovati i ulasku Saturna u polje koje vlada ovim vašim segmentima. Saturn će da vas nauči da istrajete u onome što želite. Tokom ove sedmice stoje vam neka manja kašnjenja što se posla tiče, ali će se dosta toga u drugom dijelu ovog perioda raščistiti i srediti.

Ljubav. Vladar vašeg znaka prelazi u znak Jarca tokom ove sedmice, ruku pod ruku sa Saturnom, što govori da u ovom periodu morate mnogo ozbiljnije shvatiti sve ono što se vezuje za vaše emotivne veze i bračne zajednice. U prevodu: ako ste u vezi, bilo bi baš fino da istinski počnete da razmišljate i o nekom zajedničkom životu ili ulasku u brak. Takođe, ukoliko ste u braku, potrebno je da sa partnerom pokrenete, oboma važna, pitanja, možda ona koja se vezuju za članove porodice ili za vaš stambeni prostor. Što se tiče slobodnih, ljubavna sreća će vas pratiti i ove sedmice i to u stopu. Venera u vašem polju ljubavi dolazi u trigon sa Uranom, što vam može donijeti jednu ekstatičnu i uzbudljivu novu ljubav.

Zdravlje. Saturn je okupirao i vaše polje zdravlja i životnih navika pa je sada baš pravi trenutak da mijenjate nešto kod sebe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info