Jarac: Sedmični horoskop za period od 18.12. do 24.12.2017.

0

Posao. Saturn je ušao u vaš znak, Sunce je ušlo u vaš znak, a od sljedeće sedmice čekamo da se ovim planetama pridruži i Venera. Mars i Jupiter vas podržavaju. Sada možete krenuti da vladate, ali baš onako kako vi znate – idete ka poslovnom uspjehu i ne stajete. Doduše i sami vidite da je već kraj godine, da su neki poslovi i dogovori malo u zastoju, ali nemojte mnogo lupati glavu oko toga – ako se sve ne pokrene do kraja ove godine, od početka sljedeće hoće. Samo naprijed!

Ljubav. Saturn, vaš vladar, ulazi u vaš znak i polje ličnosti 20.12. Posljednji put je bio kod vas prije skoro trideset godina i sada je opet svratio u posjetu, ali i da vas podsjeti koliku snagu, jačinu i volju nosite u sebi. Od ove sedmice ulazite u ciklus kada se morate prema svojim emotivnim i bračnim partnerima postaviti maksimalno odgovorno, ali i kada ne smijete dozvoliti da vas vaše poslovne i lične obaveze odvajaju od onih koje volite. Takođe, moraćete da naučite druge da mogu da se oslone na vas, a ni na koji način ne smijete da ih pritišćete. Za one koji su u dužim emotivnim vezama, došlo vam je vrijeme za brak – šta čekate više? Slobodni vode ljubav preko društvenih mreža, malo se “čačkaju” sa nekim osobama koje su upoznali preko prijatelja…

Zdravlje. Bolje ćete se osjećati ove sedmice i to će biti više nego evidentno i vama i onima koji su oko vas. Vaša energija se polako diže, a imuni sistem se oporavlja.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info