Djevica: Sedmični horoskop za period od 18.12. do 24.12.2017.

0

Posao. To što imate zaostalih obaveza i papirologije rješavajte što prije, jer vaš vladar stoji, spremajući se da krajem ove sedmice krene ponovo direktnim hodom. Dakle, nemojte da zakasnite po nekim pitanjima, već se razmrdajte i probudite! Doduše, neke od vas će vjerovatno probuditi i prodrmati i jedna, više nego zanimljiva, poslovna ponuda ili prijedlog. Ovo svakako nije nešto što ste očekivali i zaista je dobro da ozbiljno razmislite da se upustite u ovu priču. Moguće je da postoji veza sa inostranstvom.

Ljubav. Ove sedmice, tačnije 20.12., Saturn izlazi iz vašeg polja doma i porodice. Vaše bračne zajednice ulaze u jedno novo razdoblje, pogotovo što se ove sedmice u ovom polju dešava i mlad Mjesec, koji označava nov početak. Biće nekih interesantnih vijesti i noviteta kod vas i sigurno ćete ove dane provesti u neuporedivo boljem raspoloženju nego do sada. Kreću i prve pripreme za novogodišnje slavlje. Oni koji su u vezama malo kasne sa nekim obećanjima koja su dali voljenoj osobi, ali to ćete ispraviti na vrijeme. Slobodne Djevice su već ostvarile poznanstvo sa jednom osobom koja im odgovara i sa kojom planiraju na “duže staze”.

Zdravlje. Ne budite lijeni, već se pokrenite malo. Potrebno vam je da budete fizički aktivni da biste se osjećali baš dobro.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info