Bik: Sedmični horoskop za period od 18.12. do 24.12.2017.

0

Posao. Dvije bitne stvari se dešavaju ove sedmice – Saturn ulazi u vaše polje inostranstva, kojim i vlada i praviće ubuduće odličan aspekt na vaš znak. Podržani ste u ovom segmentu i nemojte oklijevati da tu podršku i upotrijebite. Druga stvar je mlad Mjesec u vašem polju promena, koji vas uvodi u period koji će trajati narednih šest mjeseci, a u kojem ćete moći da napravite značajne iskorake ka svojim ciljevima. U ovoj sedmici imaćete neka pozitivna dešavanja, dobre poslovne ponude i mogućnosti za dobre dogovore.

Ljubav. Vaša vladarka Venera, ove je sedmice u jednom divnom trigonu sa Uranom, što će i vama dati više energije, ali i otvoriti vrata za iznenadan ulazak nekih novih osoba u vaš život. Možete se zaljubiti preko noći, na prvi pogled, možete duboko iznutra zatreperiti kako odavno niste. Sad, ako se pitate da li su ovo veze i odnosi koji mogu biti trajni, možda je bolje da ne pitate i ne preispitujete već da uživate. Udahnite život i ljubav punim plućima. Što se tiče onih u vezama, vi biste i da budete u paru, ali biste voljeli i nešto više slobode. Sve je to ok, ali gledajte da ne napravite neki disbalans u svojim emotivnim relacijama.Oni koji su u bračnim zajednicama imaju jednu super zabavnu sedmicu pred sobom.

Zdravlje. Ove sedmice ćete biti puni energije, optimizma i dobrog raspoloženja pa će i zdravstvene tegobe, ukoliko ih uopšte bude bilo, biti lako prevazići.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info