Vodolija: Sedmični horoskop za period od 11.12. do 17.12.2017.

0

Posao. Ono što je trenutno najaktuelnije jeste ulazak Marsa u vaše polje karijere, pogotovo što on baš vlada ovim vašim životnim segmentom. Ovo je izuzetno jaka i podsticajna energija, ali pošto je u kvadratnom aspektu na vaš znak, govori o tome da morate da budete pametni i da tu snagu usmjeravate na pravi način i na prave poslovne poteze. Ne sumnjamo da ćete uspjeti u tome, pogotovo što imate veliku podršku drugih planeta, koje govore o tome da sada gradite neke velike stepenice ka boljoj poslovnoj budućnosti.

Ljubav. Kada vam se u polju budućnosti aktiviraju planete koje govore o prošlosti, to može da označi više stvari. Kod nekih od vas, to će označiti da bivši emotivni partner može ponovo da postane aktuelna ljubav. Kod drugih označiće da uplovljavate u emotivnu priču koja će imati velike sličnosti sa nekim prošlim ljubavnim iskustvom. U suštini, taj miks prošlosti i budućnosti treba nečemu da vas nauči. Šta je to, to ćemo očigledno morati da sačekamo i da vidimo. Da biste dobro razumjeli – vi ćete biti super i uživaćete u dešavanjima, a gdje će vas ona odvesti, to neka vrijeme pokaže… Što se tiče Vodolija u emotivnim i bračnim vezama, bilo bi dobro da češće izlazite i krećete se zajedno. To će vam prijati.

Zdravlje. Generalno gledano – dobro ste. Mogu se pojavljivati neki sitniji problemi, ali ništa oko čega bi trebalo dizati paniku.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info