Vaga: Sedmični horoskop za period od 11.12. do 17.12.2017.

0

Posao. I u poslu će biti aktuelno i podržano samo ono što ste već pokrenuli, samo oni dogovori koje ste već započeli, projekti i poslovi gdje su veće aktivnosti već u procesu. To ne znači da ne trebate da tražite nove solucije i nove poslovne prilike, ali sa bilo kakvim većim i ozbiljnijim odlukama nemojte žuriti. Pogotovo nemojte potpisivati ništa na brzinu. Sada je pravi trenutak da obnovite komunikaciju sa bivšim poslovnim partnerima ili da postojeće podsjetite na ono oko čega ste se dogovarali i planirali.

Ljubav. Vaša vladarka Venera se tokom ove sedmice susreće sa retrogradnim Merkurom u polju koje vlada komunikacijom, kratkim putovanjima, komšilukom, seminarima, saobraćajem. Nemojte da se iznenadite ukoliko budete “nalijetali” na bivše emotivne partnere ili na osobe koje poznajete od ranije. Prošlost će se javljati u svim oblicima i na sve moguće načine pa se pripremite za susret sa njom. Može vam biti smiješno koliko vas opsjeda ono što je bilo ranije. Čak i novi ljudi u vašem životu mogu vas jako podsjećati izgledom ili ponašanjem na nekoga “od prije”. Ovo je aktuelno i za slobodne i za zauzete pripadnike ovog znaka, s tim što zauzeti sada mogu obnoviti priču ili komunikaciju sa bivšim ljubavnikom.

Zdravlje. Starije Vage mogu imati problem sa nesanicom, ali i variranjem krvnog pritiska. Kod mlađih – budite više u pokretu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info