Škorpija: Sedmični horoskop za period od 11.12. do 17.12.2017.

0

Posao. Sve ono što ste u prethodnom periodu pokrenuli, sve ono oko čega ste se angažovali i dali svoj maksimum, sada će početi da se realizuje i da vam se vraća udvostručeno. Sa Marsom u polju ličnosti otvoren vam je put da pokrećete i neke nove poslovne priče, ali tu za sada samo pravite planove, a aktivirajte se tokom naredne sedmice. U suštini, kada je posao u pitanju, malo je vjerovatno da možete biti na bilo kakvom gubitku. Sve što se dešava ide u vašu korist i treba to tako da prihvatite.

Ljubav. Mars, planeta koja vlada vašim znakom, boravi trenutno u vašem polju ličnosti, donoseći vam snagu, volju, energiju, ali i intenzitet i strast koja će vrlo brzo početi da ključa u vama. Jupiter, koji vlada vašim poljem ljubavi je već kod vas, a ovo kretanje Marsa prema njemu, samo će potencirati u narednom periodu na otpočinjanju jedne velike i jake ljubavne priče. Ukoliko se osoba, zbog koje vam srce igra, još uvijek nije pojavila u vašoj blizini, ne gubite nadu. To će se svakako dogoditi i to vrlo brzo. Što se tiče onih koji su već u emotivnim ili bračnim vezama, situacija sa partnerom je sada korektna i možete imati zadovoljavajuću komunikaciju i odnos. Gledajte samo da voljenu osobu ne pritiskate ljubomorom.

Zdravlje. Stariji će morati da u narednom periodu više pažnje obrate na uro-genitalni trakt, naročito na mogućnost infekcija. Mlađima – skroz ste ok.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info