Ribe: Sedmični horoskop za period od 11.12. do 17.12.2017.

0

Posao. U vaše polje inostranstva, obrazovanja, planova, proširenja poslovanja, ušao je vladar tog znaka – planeta Mars. U ovim segmentima imaćete veliku podršku u dužem vremenskom periodu pa je i te kako dobro da se usmjerite baš na ove strane. Generalno gledano, vaše polje karijere sada obećava da ćete dobiti nešto što vam je obećano pa prolongirano. To može biti unapređenje, može biti produžetak poslovnog ugovora, ali može biti i komunikacija sa važnim poslovnim partnerima.

Ljubav. U ovoj sedmici ćete shvatiti da, kada se primjedbe kažu na neki ljepši, mekši, topliji način, daju i te kako veći učinak od situacija kada grmite, sijevate i pokušavate da silom ubijedite partnera da ste vi u pravu, a on ne. Na vaše fine i suptilne manire, voljena osoba će odgovoriti apsolutno istom mjerom i zato nije ni čudo što će se kvalitet vaših odnosa u ovom periodu jako popraviti. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, aspekt Venere i retrogradnog Merkura koji vlada vašim partnerstvima, dovešće do aktiviranja svega onoga što je vezano za ljubavnu prošlost. Bivši ljubavnici će krenuti da iskaču sa svih strana, a vaše je samo da odlučite šta ćete sa njima i da li vrijedi uopšte pokretati bilo šta od toga.

Zdravlje. Nećete se zdravstveno osjećati loše, jer imate dovoljno energije za sve. Ipak, nešto više pažnje obratite na imunitet.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info