Rak: Sedmični horoskop za period od 11.12. do 17.12.2017.

0

Posao. Neko blago usporavanje ili preispitivanje biće naglašeno tokom prvih par dana ove radne sedmice. Ipak, ništa od ovoga neće vas zaista opteretiti ili zakočiti kada su u pitanju planovi ili projekti koje ste već pokrenuli. Neke greškice ćete ispraviti u hodu i jedino što je još potrebno jeste da budete strpljivi i korektni u dogovorima i kontaktima sa onima koji su vam poslovno važni. Odnos sa kolegama se donekle popravio pa sada možete lakše da funkcionišete na dnevnoj bazi.

Ljubav. Slobodni Rakovi imaju više nego dobre predispozicije da tokom ove sedmice zauvijek stave tačku na neke priče koje ih odavno bole ili koje im se periodično vraćaju u život. Tranzitni Mars je ušao u vaše polje ljubavi i svoje vladarstvo i ono što će se u narednom periodu pojavljivati jesu glanc i potpuno nove emotivne šanse. Da biste krenuli u nešto novo, potrebno je završiti sa starim, toga ste i sami svjesni. Zato, nastavite dalje sa svojim životom, okrenite leđa prošlosti i pripremite se za uživanje u novim kontaktima i susretima kojih će svakako biti ako ne ove sedmice, a ono od sljedeće sigurno. Zauzeti Rakovi će, kako sedmica bude odmicala, biti u sve uravnoteženijem i bliskijem kontaktu sa voljenom osobom.

Zdravlje. Vrijeme je da mijenjate neke životne navike i da se okrenete zdravijem načinu života. Obratite pažnju na ishranu, na kretanje, ali i na odmor i relaksaciju, koji su vam takođe neophodni.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info