Ovan: Sedmični horoskop za period od 11.12. do 17.12.2017.

0

Posao. Neki pregovori će se konačno završiti, neki će se ugovori potpisati, vratiće se prilike za koje ste mislili da ste ih propustili, a obnoviće se i komunikacija sa pojedinim poslovnim saradnicima i partnerima. Tokom ovog perioda lakše ćete pronalaziti zajednički jezik sa onima koji su vam poslovno važni, umjećete da sagledate suštinu pa i da promijenite nešto u svojim stavovima, ukoliko je to potrebno. Ušli ste u period kada ste izuzetno jaki i možete napraviti zaista velike promjene pa zato ne oklijevajte.

Ljubav. Ovnovi u emotivnim vezama i brakovima mogu početkom sedmice biti malo u preispitivanju odnosa sa voljenom osobom. Moguće je da vam neke situacije smetaju ili ste pak svjesni da biste i vi i partner trebalo više da se potrudite jedno oko drugog. Umjećete na pravi način da podstaknete voljenu osobu, a i ona će umjeti da uzvrati dobrim raspoloženjem pa ne sumnjamo da će sedmica koja je ispred vas oboma donijeti neke lijepe momente. Slobodnima slijede zaista zanimljivi dani, dani u kojima ćete moći da upoznate nove ljude, da uživate u finim razgovorima, flertu, zabavnim aktivnostima, a neki od vas će moći i malo da se zaljube. I prošlost će vam češće kuckati na vrata…

Zdravlje. U narednom periodu potrebno je obratiti više pažnje na reproduktivne organe. Mogućnosti za urinarne infekcije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info