Lav: Sedmični horoskop za period od 11.12. do 17.12.2017.

0

Posao. Treba uraditi neke manje korekcije, možda prilagoditi svoje planove postojećim uslovima i u poslovnom okruženju, ali i na tržištu – sve ovo vam neće oduzeti mnogo vremena, a poboljšaće krajnji rezultat. Nemojte dozvoliti da vam neke banalnosti i neki nebitni ljudi odvlače pažnju – fokusirajte se na ono što vam je bitno, jer zbog drugih sada možete kasniti. Dobar je period takođe da krenete “u dejstvo” na mnogo jači način u pravcu svega što se vezuje za inostranstvo. Proći ćete više nego dobro.

Ljubav. Ukoliko ste slobodni, pustite da vam se “dogode” neki ljudi, neke avanture, neki ljubavni izazovi, ne kočite sebe i ne stežite svoje srce. Ne razmišljajte o tome da li će trajati ili ne, samo se prepustite i uživajte u ovom periodu koji je po vas fenomenalan. Dolaze vam osobe koje će i te kako uticati na poboljšanje vašeg raspoloženja, koje će učiniti da se osjećate dobro, moćno, zavodnički. Igrajte se, bar to sada možete. Što se tiče onih koji su u emotivnim vezama i brakovima, vjerovatno ćete povremeno imati neke kratkotrajne nesuglasice, mada bi se prije moglo reći da će ovo biti mali disbalans u odnosu sa voljenom osobom. No, ove male epizode neće uticati na, generalno, kvalitetnu priču u ovom periodu.

Zdravlje. Zdravstveni segment je više nego dobro postavljen i starijim i mlađim pripadnicima ovog znaka. Samo još ta ishrana da se malo, malo koriguje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info