Jarac: Sedmični horoskop za period od 11.12. do 17.12.2017.

0

Posao. Gdje ćete ljepšu podršku od te koju vam pruža tranzitni Mars? A on je od ove sedmice baš u polju podrške, usluga, prijatelja. Planeta koja je u vašem znaku egzaltirana samo vam u narednom periodu može donijeti pomoć i to onu koja dolazi baš kada je najpotrebnije. Sve ono što je vezano za poslovni segment, polako, ali sigurno, dolazi na svoje mjesto. Samo vi sačekajte još malo i pravi rezultati će biti tu. Ove sedmice očekujte pregršt lijepih vijesti i informacija koje će vam dati snagu da nastavite dalje.

Ljubav. Sve vam je tu, nadohvat ruke, što se ljubavnog zanosa tiče. Gledaju vas neke okice vrlo zainteresovano, pozornica ljubavi se priprema za vas, još samo da izađete na scenu i predstava može da počne. Ljubavi stare, ljubavi nove, sve će se vrtiti oko vas. Tu su i prijatelji da vas svojim savjetima podrže, a kod nekih od vas, baš ta ljubav se sada može pronaći i u drugarskom okruženju. Jedino što ne smijete da uradite jeste da se zatvorite za ono što se oko vas dešava. Zakoračite, slobodno, prepustite se i uživajte u ovoj podsticajnoj i lijepoj sedmici. A zauzeti? Oni bi svakako trebalo da odnos sa partnerom stave na prvo mjesto, jer tu neke stvari i situacije debelo klackaju. Nemojte da “klacnu” na pogrešnu stranu.

Zdravlje. Još uvijek ste u nekom periodu kada niste baš u potpunosti “svoji”, kada vam je potrebno više odmora i relaksiranja. Ne tjerajte sebe ni na šta. Vaše tijelo tačno zna šta mu je potrebno.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info