Djevica: Sedmični horoskop za period od 11.12. do 17.12.2017.

0

Posao. Stoje vam velike mogućnosti da realizujete svoje poslovne planove i ideje i pored toga što će biti potrebno da budete neuporedivo pažljiviji i obazriviji nego inače. U polje dogovora, pokreta, komunikacije, putovanja ušao je tranzitni Mars koji i vlada ovim segmentom, tako da je sigurno da je pred vama duži vremenski period u kojem ćete biti posebno aktivni, ali i uspješni. Odličan je period za one Djevice koje se bave privatnim poslom. Takođe, možete obnoviti saradnju sa bitnim partnerima.

Ljubav. Ukoliko ste slobodni, a želite da privučete neku osobu iz svoje emotivne prošlosti, sada to možete uraditi bez po muke. No, ako vam staro nije milo, već želite nove ljubavne aktivnosti, one vas tokom ove sedmice čekaju ili preko posla ili preko putovanja, pokreta, seminara, fakulteta – na svim onim mjestima gdje ste fizički ili umno u pokretu. Vaš vladar će se spojiti i sa Suncem i sa Venerom tokom ove sedmice pa računajte da će osobe koje će vam doći biti one koje vas ostavljaju bez teksta i bez daha. Djevice u emotivnim vezama ili bračnim zajednicama sada mogu pokrenuti važna pitanja koja se vezuju za dom, porodicu ili samu osnovu odnosa sa voljenom osobom. Lako dolazite do rješenja.

Zdravlje. Zdravstveni segment se popravlja, ali potrudite se da ne pretjerujete ni u čemu. Starijima možda variranje krvnog pritiska ili povećanje šećera u krvi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info