Blizanci: Sedmični horoskop za period od 11.12. do 17.12.2017.

0

Posao. Dosta brza dešavanja u poslovnom segmentu, za razliku od zastoja i sporosti kojima ste bili izloženi u proteklom periodu. Odjednom će se sve pokrenuti, maltene preko noći i sa svih strana će vas spopasti i poslovne obaveze, ali i mogućnosti za dogovore i kontakte sa nekim interesantnim ljudima. Blizanci mogu tokom ovog perioda imati zaista zanimljive ponude, neke od njih su potpuno nove, dok se druge vezuju za vaše aktivnosti u prethodnim mjesecima. U svakom slučaju, ovo su šanse koje treba iskoristiti.

Ljubav. Osjećate da ste pri izlasku iz jednog dosta problematičnog i opterećujućeg perioda sa voljenom osobom i sada vam je lakše da se njoj, ali i vašem odnosu, posvetite na potpuno drugačiji način. Biće tokom ovih dana više nekih lijepih momenata između vas dvoje, ponovo ćete osjetiti ispunjenost i zajedništvo. Slobodni Blizanci će biti u izuzetno dobrom raspoloženju i to je u ovom trenutku najbitnije. I prošlost i noviteti i dalje će se “boriti” oko vas, što će vam izuzetno prijati. Obnovićete neke “pokidane” kontakte i sa prijateljima ,a neki od vas će tokom ove sedmice pronaći svoju pravu ljubav. Pojedini Blizanci će raditi ono što im i inače najbolje ide – paralelno će flertovati sa više osoba i uživati u tome.

Zdravlje. U polje zdravlja ulazi njegov vladar, planeta Mars, što će vam svakako donijeti jaču energiju i bolji imunitet.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info