Bik: Sedmični horoskop za period od 11.12. do 17.12.2017.

0

Posao. Kolegijalni segment će biti nešto uzburkan tokom ove sedmice, ali uz malo dobre volje i puno kompromisa, vjerovatno ćete uspjeti da održite korektne odnose sa onima sa kojima radite na dnevnoj bazi. Takođe, početkom sedmice stoji vam neka forma raskoraka po pitanju obaveza – potrudite se da one koje su vam najbitnije regulišete i završite što prije. Bikovima se tokom ovog perioda otvaraju mogućnosti za dogovore i projekte i one nove i one koje su već pokrenuli u prethodnom periodu.

Ljubav. Mars, vladar polja emotivnih partnerstava, prešao je u znak Škorpije i dobio na snazi, što govori da će Bikovi u vezama i brakovima u narednom periodu dobijati i ono najbolje, ali i ono najgore od voljene osobe. Što se najboljeg tiče, tu slobodno ubrojite pojačanu strast, ali i dublje i intenzivnije emocije. Što se pak tiče onog najgoreg dijela, partner može postati previše ljubomoran ili pokušavati da kontroliše svaki aspekt vašeg života. Slobodnim Bikovima se sprema jedna burna i neobična sedmica. Opet ćete imati miks starog i novog, samo dosta naglašeniji, a slobodno računajte da ćete naletiti na osobe koje “sto godina niste vidjeli ni čuli”. S druge stran, jedna nova osoba vas može opčiniti.

Zdravlje. Pored upozorenja vezanog za ishranu, koje je i ove sedmice aktuelno, stariji Bikovi bi trebalo da unose više tečnosti, da bi poboljšali rad bubrega.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info