Ljubavni horoskop: Kako da osvojite srce bilo kojeg znaka zodijaka – Vodolija

0

Nisu materijalisti te stoga ni ne pokušavajte da ih impresionirate novcem ili bogatstvom. Uživaju u malim znacima pažnje i sitnim poklončićima. Svakom se iskreno obraduju. Ljubavni horoskop vam savjetuje da, ako želite da zavedete vodoliju, izbjegavajte suvišna pitanja ili neprijatne scene.

Nemojte ih uslovljavati ničim već se probajte prilagoditi njihovom nemirnom duhu. Za početak postanite, prije svega, prijatelj i žena od povjerenja, a tek onda strasveni ljubavnik. Obično imaju razvijen osjećaj za odanost i vjernost i zgražavaju se ljubomornih scena.

Izbjegavajte stereotipe i formalnosti. Budite neposredni i spontani. Ljubavni horoskop vam predlaže da, prije svega, podstičete njihov istraživački duh i potrebu za intelektualnim podsticajima. Pokažite da ste puni razumijevanja i da se svaka situacija može izgladiti i popraviti.

Ne sputavajte im slobodu i ne postavljajte ciljeve i ultimatume. Dozvolite da vremenom sami shvate i prihvate vaše uslove. Vrlo se lako prilagođavaju različitim životnim situacijama i umiju da uživaju u njima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info