Ljubavni horoskop: Kako da osvojite srce bilo kojeg znaka zodijaka – Vaga

0

U njihovom društvu se potrudite da budete nježni i suptilni, naglasite da imate stila i osjećaj za sitnice. Budite tajnoviti i mistični, to će ih neodoljivo intrigirati. Pričajte im o ljubavi i dozvolite da to bude baš misao koja će im okupirati teme za razmišljanje.

Ljubavni horoskop vam savjetuje da budete kao i vaga na strani pravde i važnih stvari. To će im biti neodoljivo i sigurno će vas pratiti u namjerama. Njima je neophodno da pokažete šta su vaše namjere i da ne ostavljate prostora za dvosmislenosti.

Flertujte u svakoj prilici, jer su i vage dobre u tome. Obzirom da im nedostaje hrabrost i istrajnost, moraćete da se naoružate strpljivošću i taktičkim pristupima. Vodite ga na društvena mjesta, vaga lako uspostavlja odnos i uživa u tome.

Budite ljubazni i pristojni. Vage imaju istančan osjećaj za pravdu i posredovanje. Nikako se nemojte  prema njima ponašati zapovjednički, jer odmah zauzmu gard i spremni su za svađu. Izuzetno su inteligentni i ljubavni horoskop vam predlaže da dobro razmislite prije nego ih uvučete u nešto protiv njihove volje. Neumorni su i nikada stvari ne odrađuju na brzinu.

Pokažite im da ste jednako temeljni i posvećeni kao oni sami. Pokažite im da vodite računa o svom zdravlju i kondiciji, jer izuzetno cijene zdrave navike. Umiju da budu hiper osjetljivi i to zahtijeva dodatnu pažnju u svakodnevnom kontaktu sa njima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info