Ljubavni horoskop: Kako da osvojite srce bilo kojeg znaka zodijaka – Strijelac

0

U svakoj prilici, gdje je to po njihovom mišljenju potrebno, iskriviće istinu. Njegove riječi imaju kratak rok trajanja i ono što ste danas zapamtili kao njhov stav sutra već neće biti. Ljubavni horoskop vam savjetuje da ne sputavate njegovu nezavisnost nipošto.

Nemojte se truditi da ga držite na jednom mjestu. Njihova ljubav često može biti usmjerena na više osoba i da održavaju više paralelnih veza. Impresionirajte ga neobičnim izgledom, neobičnim ponašanjem i jedinstvenim stavovima. Pokažite mu da mu se divite i da stvari umije da uradi i riješi bolje nego vi sami. To će prijati njegovom razigranom i egoističnom duhu.

Strijelci uživaju u istraživanjima i putovanjima u nove predjele. Morate im neprekidno i u svakom momentu pokazivati potvrde vaše ljubavi i privrženosti i da im se divite. Ljubavni horoskop vam predlaže da se, kako znaju da budu društveni i omiljeni u društvu,  potrudite da vas njegovo okruženje zavoli i prihvati.

Bezazleno su netaktični i bez prave ideje vodilje – vi ste tu da ih usmjeravate. Vole brza auta i adrenalinske sportove i na taj način ćete ih sigurno impresionirati. Potrudite se da zračite optimizmom i radošću, jer ne podnose lošu energiju oko sebe.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info