Ljubavni horoskop: Kako da osvojite srce bilo kojeg znaka zodijaka – Škorpija

0

Škorpije imaju razvijen sistem za vrijednosti i nikako ne vole da im se prodaju prazne priče. Veoma često znaju da budu mentalno nasilni i bez takta tako da, ako je vaše srce okupirala jedna škorpija, naoružajte se strpljenjem i debelim živcima.

Znaju da budu neprijatni u odbijanju, ali neka vas to ne obeshrabri. Ljubavni horoskop vam savjetuje da im lagano dozovlite da imaju utisak dominacije, a vi mu nikako ne odajte vaša osjećanja odjedanput. Budite misteriozni i zavodljivi, pomalo tajanstveni.

Budite ono što škorpija nije imala do sada u svome okruženju i ponudite nešto novo. Škorpija neće odoljeti iskušenjima. Igrajte se igre “volim te – ne volim te”, ništa ih više ne uzbuđuje nego plijen koji im uporno izmiče. Nikada ih nemojte lagati i pretvarati se da ste ono što niste, vrlo su intuitivni i prevare otkrivaju skoro zadivljujuće precizno.

Njihova ljubomora je opasna, na granici sa incidentom. Možete vrlo skupo i neočekivano platiti izigrano povjerenje. Ljubavni horoskop vam predlaže da prihvatite njihova loša raspoloženja i da ih prihvatite baš onakvima kakvi su, jer ćete ih teško mijenjati. Vrlo su predani velikim i važnim ciljevima i znaju zapostaviti mnogo toga dok god cilj opravdava sredstvo.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info