Ljubavni horoskop: Kako da osvojite srce bilo kojeg znaka zodijaka – Ribe

0

Njih je nekada isuviše lako impresionirati, jer spadaju u lakovjerne i infatilne osobe. Vrlo su sugestibilne osobe i stalno su u potrazi za nekim prizemnim ko će njihova maštanja držati pod kontrolom. Ako želite da osvojite ribu, ljubavni horoskop vam savjetuje da se potrudite da budete romantični, lepršavi, senzualni i pomalo tajanstveni.

Oni vole misterije i sanjarenja. Pokažite im da ste im privrženi i energični u isto vrijeme. Kada postanu sigurni u vaše prave namjere, moći ćete da uživate u bezrezervnom povjerenju. Učinite da počnu da vam se dive zbog različitih stvari. Ugađajte im na mnoge načine i posvećujte im pažnju kada pričaju čak i ono što vas i ne interesuje. Nemojte prokockati povjerenje, jer znaju da se ponašaju veoma osvetoljubivo kada su povrijeđeni.

Budite nježni i poželjni. Ljubavni horoskop vam predlaže da se ponašate uvijek ljubazno, pristojno i prijateljski i prosto vam neće moći odoljeti. Njima treba dominantna figura partnera i uzor u životnim ciljevima.

Lako padnu u samosažaljenje i tada im čvrsta ruka pomaže da se vrate na kolosijek. Izuzetno su lojalni i to isto traže od drugih. Ribe su kao znak simbol misticizma i neuhvtljivosti. Znaju da budu očaravajući i fascinantni, ljudi im se rado dive i oni uživaju u tome.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info