Ljubavni horoskop: Kako da osvojite srce bilo kojeg znaka zodijaka – Rak

0

Kako rakovi pridaju veoma veliku pažnju spoljašnjem izgledu neće vas začuditi da su upravo oni  horoskopski znak sa lijepim držanjem i oni koji posvećuju pažnju svom tijelu. Vrlo su zgodni i njegovani, a to je osobina koja se zahtijeva i od budućeg partnera.

Kada zavodite raka, ljubavni horoskop vam savetuje da ne skrivate osjećanja i težnje. Pokažite da imate dovoljno strpljenja za njegove priče i da vjerujete u njegove ideje i maštanja. Iznova mu pružajte dokaze ljubavi i vjernosti zato što će on neizmjerno uživati u njima.

Ponekad znaju da budu prave gunđalice i sitničari i da teško podnose svoje greške. Teško praštaju tuđe nedostatke. Kako rakovi spadaju u lakovjernije, neće vam biti teško da ih obrlatite pričom. Ali oprez! Kada se uvrijede ili budu povrijeđeni znaju da budu vrlo osvetoljubivi.

Nedostaje im samopouzdanje pa prilikom zavođenja se nemojte libiti da upravo vi napravite prvi korak. Ljubavni hroskop vam predlaže da uvijek držite njihovu stranu i da ga uvjeravate u vaše iskrene namjere. Dajte akcenat  pričama o djeci i porodici. Budite umjetnička duša i trudite se da ga nasmijete. Budite mu i partner, prijatelj, rođak i sve što mu je potrebno trenutno i on će biti vaš zauvijek.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info