Ljubavni horoskop: Kako da osvojite srce bilo kojeg znaka zodijaka – Ovan

0

Kako ovnovi znaju biti vrlo otvoreni i direktni, sigurno im se neće svidjeti ako se oko njih plete mreža manipulacija i igrica zavođenja. Mali signali su poželjni, ali vam ljubavni horoskop predlaže da budete ono što jeste bez uvijanja i lažnih maski.

Ovnovi su prilično lakovjerni i često izgledaju naivno, ali samo zato što prilaze otvorenim srcem i u startu nemaju gard. Međutim, ako se pokaže da je njihovo povjerenje zloupotrijebljeno, znaju da se nepovratno udalje. Poznati su po darežljivosti, ali se vi ne trudite da ih obasipate poklonima na svakom koraku –  to ipak prepustite njima, kada uspijete u zamisli da osvojite ovna.

Ljubavni horoskop vam predlaže da ih motivišete da iskažu svoju zabavnu stranu, dozvolite da se stvari odvijaju spontano i njima će biti izuzetno zanimljivo u vašem društvu. Dozvolite im da vam pokažu kako su puni emocija i ubijedite ih da su vaše namjere iskrene, a da veza koju želite sa njima ima budućnost na duge staze.

Ovnovi su jako odani i posvećeni u vezi, a to zahtijevaju i od svojih partnera tako da, kada ste sa njima, trudite se da im stavljate do znanja da su samo oni važni i da ostali ne postoje. Na taj način ćete steći njihovo povjerenje. Nikada se ne trudite da ih nadglasate, dozvolite im da se razmašu u svojim objašnjavanjima i da budu portparoli u vezi. Ljubavni horoskop predlaže da u toku zavođenja dozvolite da njihova bude zadnja i da se ne raspravljate previše –  obožavaju kada su u pravu.

Pokažite da ste porodičan tip i da vam je toplina doma i kućna atmosfera jedan od prioriteta. Tako ćete pokazati vašu ozbiljnost, a ako situacija dozvoli, požurite sa predstavljanjem porodici svog novog partnera. Kada vam dozvole i otvore se prema vama, znajte da ste izgradili jaku vezu zasnovanu na spontanosti i povjerenju i tada pokušavajte da oblikujete materijal koji vam je dopao šaka. Shvatićete da su ovnovi jedni od najdivnijih ljudi na svijetu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info