Ljubavni horoskop: Kako da osvojite srce bilo kojeg znaka zodijaka – Lav

0

Oni su egocentrici koji vole da vladaju u svom kraljevstvu. Smatraju da su preodređeni da se stvari vrte oko njih i, kada u društvu nisu u centru pažnje, to veoma  teško podnose. Njihov ponos često nema realne okvire i graniči se sa velikom sujetom. Kod njih pali laskanje i svakodnevna briga za njihove planove i razmišljanja.

Uvjerite ih da su centar vašeg svijeta i postaćete poželjan partner. Vrlo su hrabri i odvažni i ne podnose da oni budu nečiji plijen; uvjerite ih da su oni odabrali vas za osvajanje. Dozvolite mu da vjeruje da ima vaše povjerenje i da vas prikazuje kao svoj trofej, da se hvali vama.

Njemu je jako bitno šta drugi kažu o njemu. Ljubavni horoskop vam savjrtuje da mu ne pokazujete naklonost suviše lako, neka ide polako, ali temeljno –  budite konkretni i jasni, bez dvosmislenih doskočica i konteksta. Koketirajte sa njim, budite njegovani i dotjerani uvijek.

Ljubavni horoskop vam preporučuje da ni slučajo ne povrijedite njegov ponos ili poljuljate samouvjerenost. Dajte mu do znanja da je najbolji i jedini. Teško priznaju svoje greške i teško će im pasti tuđe nepovjerenje. Imaju stalnu potrebu za prestižom, a vi mu upravo to i pružite.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info