Ljubavni horoskop: Kako da osvojite srce bilo kojeg znaka zodijaka – Jarac

0

Privlači ih umjerenost u svemu, ne prijaju im ekstremi i iznenađenja. Da biste ih osvojili, morate imati pravu mjeru između osjećanja i realnog razuma. Potrudite se da im pokažete kako ste praktični i puni razumijevanja za njihove ciljeve.

Možete ih impresionirati svojim stavovima o životu i realnim planovima. Ljubavni horoskop vam savjetuje da ih uvjerite da ćete im se naći na dohvat ruke i u sreći i u zlu. Moraju biti svjesni da ste vi za njih žena od povjerenja. Potrudite se da poštujete svaki njegov uspjeh, a slabost da razumijete.

Nemojte zapostavljati svoje ambicije i lična usavršavanja, on jako poštuje stabilne ljude. Često postavljaju visoke kriterijume, a zbog karijere umiju da zapostavljaju porodični i emotivni život. Ljubavni horoskop vam preporučuje da izbjegavate maštarije nedolične vašim godinama –  u njegovim očima izgledaćete nezrelo.

Imaju potrebu da nameću svoje mišljenje i da upravljaju postupcima drugih. Ne smijete im se previše opirati, jer rizikujete duge i iscrpljujuće svađe i rasprave. Stavite im do znanja da ste finansijski stabilni i da im nudite sigurnost, jer jarčevi samo u takvom okruženju mogu da daju svoj maksimum.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info