Ljubavni horoskop: Kako da osvojite srce bilo kojeg znaka zodijaka – Djevica

0

Uvjerite ih da imate razvijene osjećaje za detalje, da vas sitnice čine srećnima, kako ste strpljivi i imate razumijevanje. Karta inteligencije nikada neće omanuti, kada su djevice u pitanju. Zainteresujte ih stalno novim pričama i dajte potencijal na prefinjenost. L

jubavni horoskop vam savjetuje da ih uvjerite kako prepoznajete sve njihove kvalitete i da im se divite. Važno je zadobiti njihovo povjerenje. Poštujte njihovu samostalnu prirodu i nikako im nemojte ograničavati samostalnost. Pređite preko sitničaskih komentara ili nepotrebnih ogovaranja, to je prosto često jače od njih.

Djevice imaju strah od vezivanja i emotivne patnje kada su veze u pitanju te vam ljubavni horoskop daje savet da krenete polako i gradite odnos stepenicu po stepenicu. Oni se groze nasilja i agresinosti, nikako nemojte biti vulgarni i direktno surovo iskreni. Uvijajte im razmišljanja u šarenu foliju. Budite spremni da pokažete inicijativu, jer su oni često vrlo pasivni.

Njihov svijet im je sasvim dovoljan i rijetko prave velike promjene. Odlični su glumci i umiju perfektno da se pretvaraju. Nekada su previše odgovorni i nikako ne praštaju aljkavost i površnost. Ponekad ih prati reputacija sebičnih i nedruštvenih, ali to je tako samo dok vam ne otvore vrata za ulazak u njihov život. Kada se to ipak desi, shvatićete kakva zanimljiva blaga se kriju tamo.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info