Ljubavni horoskop: Kako da osvojite srce bilo kojeg znaka zodijaka – Blizanci

0

Odmah da napomenemo, na početku izbjegavajte priču o ozbiljnoj vezi, braku i porodici. To će ih uplašiti i nepopravljivo udaljiti. Potrudite se da viđanja ne postaju obaveza i rutina. Trudite se da se svaki put viđate na novim mjestima i sa novim i zanimljivim sadržajima.

Prosto, vi ni ne morate da budete u centru pažnje, ako je samo viđanje uspješno i zanimljjivo za njih, oni će to zadovoljstvo i projektovati na vas. Ljubavni horoskop vam savjetuje da se potrudite da vam se blizanci dive, intelektualno ga zainteresujte i nudite uvijek svježe i nove informacije.

Budite nepredvidivi i izađite iz šablona. Odaberite lepršavu garderobu veselih boja i ponudite iznenađenja. Pritom, blizanci jako polažu na stil, držanje i otmjenost. Zaboravite iritantne navike poput mljackanja ili srkanja, jer će vas to sigurno vratiti na početak. Nije poželjno ni da otkrivate svoja osjećanja na početku, budite nedodirljivi i nanovo izazovni.

Divite se njegovoj životnoj snazi i britkosti uma. Iako su sami laskavci, blizanci uživaju kada su dominantni u društvu i kada im se dive. Ljubavni horoskop vam savetuje da istrpite česte promjene raspoloženja i da ne dozvolite da tada njegove ružne crte isplivaju i da vas obeshrabre.

Ako je vaš izbor blizanac i uspijete da ga osvojite, budite sigurnu da ćete vrijeme provoditi vrlo inventivno i zanimljivo, a to isto morate i njemu da pružite inače će vas se vrlo brzo zasititi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info