Ljubavni horoskop: Kako da osvojite srce bilo kojeg znaka zodijaka – Bik

0

Bikovi vole da uživaju u životu i da bi ih osvojili morate da se povinujete njihovom hedonističkom porivu. Znaju da budu sladokusci u svakom segmentu života i ,ako je predmet vaše pažnje osoba u znaku bika, ljubavni horoskop vam predlaže da ih obasipate sitnim poklonima.

Budite spontani i iskreni, a prirodnost je osobina koja je kod bikova neobično cijenjena. Nipošto se nemojte prenemagati i pretjerivati u pričama o svom životu ili ambicijama –  bikovima je to vrlo nezanimljivo. Nisu pobornici nikakvih odricanja tako da i bezazlena priča o dijetama umije da ih smori. Imaju neodoljivu potrebu za posjedovanjem i, ako im se učini da sa vama mogu da manipulišu, postaćete im za nijansu draži. Ne umiju da budu taktičari –  što na umu to na drumu.

Znaju da imaju izljeve bijesa, a ako želite da se svidite biku, potrudite se da to predstavite kao što manji problem. Obzirom da su često naglašeno senzualni, ljubavni horoskop vam predlaže da igrate na tu kartu i da obilno pokažete emocije i nježnost. Uredni su i vrijedni, ponekad bezrazložno spori, ali uvijek pedantni i istrajni do kraja kada nešto započnu.

Bikove možete lako osvojiti umijećem u kuhinji, ali budite obazrivi- i ako vole da jedu budite sigurni da se neće oduševiti baš bilo čime. Pokažite im kako ste štedljivi i kako cijenite stečeni novac, jer oni mrze rasipkuće. Ne praštaju nevjerstva i laži. Vrlo su sumnjičavi i često se naljute bez pravog razloga pa zato budite naoružani strpljenjem i vremenom – zavođenje bika može potrajati, ali su plodovi slatki na kraju.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info